torstai 25. lokakuuta 2012

talvi tuli ja ostin kesä vaatteita

Talvi tuli kerta heitolla. Jotenkin ihanaa jotenkin kumminkin ei kiva kun pihalla on 15cm lunta. Mutta kuitenkin haluan pulkkamäkeen mutta en omista ainuttakaan pulkkaa.



 Ilma näytti tält ku tulin kotiin koulust puol 3 aikoihin. Eli hiukan tuli jotain valkoista alas taivaalta.

 Illalla kun lähettiin verkun kans iltalenkille ni pihalla oli jo varmaan lähemmäs 15cm lunta maassa ja lisää tuli koko ajan taivaalta. Talvi tuli tai ensi lumi joka sulaa pois vielä saman viikon aikana kun lämpötila nousee +10 asteeseen ja vesisade alkaa.


Oon saanut jo poikaystävältä lempinimeksi shoppailuholisti. Ostan siis TODELLA paljon erilaisia vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita itselleni ja viime viikolla lähti bubbleroomille kuin elloksellekkin tilaus vetämään. Bubbleroomin paketin hain tänään postista ja elloksen paketti odottaa noutajaansa matkahuollon toimipisteessä. No mut tässä on nyt bubblen tilauksen tavarat.

 Ensi kesää ajatellen muunkin värisiä paitoja kuin mustia. Tai voihan tota käyttää talvellakin huppaarin tai muun alla.

 Tavalliset harmaat pillifarkut. Kun halvalla sai ja halusin vähän muunkin värisiä kuin sinisiä.


 Kesää varten naisten uimashortsit. Oon kauan hakenut tälläisiä mutta oikeanlaiset tai väriset ja sopivan hintaiset ei vaan ole tullut vastaan. mutta nyt sain sitten ensi kesää varten sellaisetkin.

Elloksen paketin pääsen hakemaan kun poikaystävä pääsee huomenna töistä ja on vaihtanut autoon talvirenkaat.  Eli siitä lisää viikonlopun aikana.

Nyt kumminkin nukkumaan kello soi 6.20. Öitä ja kuullaan viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti