sunnuntai 28. lokakuuta 2012

kummityttö Laura

Kummityttöni on 2,5 vuotias maailman ihanin tyttö. Kummityttöni on samalla nuorin pikkusiskoni ja ikäeroa meillä on 18 vuotta. Ihmiset jopa luulevat, että siskoni on mun lapsi ja olisin teiniäiti mutta todellisuudessa minulla ei ole lapsia vain pikkusiskoja ja isosisko.

tänäänkin oltiin poikaystäväni kanssa vahtimassa kummityttöä. tässä on muutamia kuvia. kun käytiin pulkkamäessä. rakennettiin helikopteri, syötiin ja katottiin puuhapeteä.












Tänään oli myös ihana aurinkoinen ilma, jonka vuoksi käytiin verkun kanssa tunnin päivä pissalenkillä. verneri nauttii lumesta ja pyörii ihan koko ajan ja yrittää pitkittää lenkkiä mahdollisimman paljon. harmi vaa, että suurella todennäköisyydellä lumet sulaa huomenna tai viimeistään alku viikon aikana.

koko viikonloppuna ei tarvinnu edes itse tehdä ruokaa kun käytiin lauantaina syömässä äidin luona ja tänään saatiin ruokaa isällä kun käytiin vahtimassa siskoa. Ja tätä päivää lukuunottamatta oon valittanut kun ei oo omaa saunaa ja kuinka haluan saunaan. Nyt se totrutuu, tai no ensi viikonloppuna pääsen 4kk odotuksen jälkeen saunaan. Mennään siis poikaystävän vanhempien luo saunomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti