maanantai 22. lokakuuta 2012

....

koulu alko loman jälkeen tänään. Enkä olis yhtään turhempaa koulupäivää jaksanu. Kouluu oli siis 9.15- 14.00. Päivä tuntui ikuisuudelta koska olin edellisenä yönä nukkunut vajaa 4 tuntia kauhean flunssan vuoksi. flunssa on vain jatkunut ja jatkunut koko päivän ja olo on kuin olisi kuollut. Sairaslomaa ei saa kun ei ole kuumetta. no kärsitään sitten. Kuukauden sisään tarvitsisi suorittaa mestarimyyjä 2012 kurssi enkä ole edes aloittanut. Ränään yritystunnilla suunniteltiin yritysvierailua lähimpään alkoon. Saatiin varattua vierailu ensi viikon tiistaille.

Loppuviikosta saattaa tulla lunta :S En vihaa muuta kuin että lunta on yhtä paljon kuin viime talvena tai pakkasta on yli 20 astetta. Saa nyt kumminkin lähdenkö jouluksi pohjoiseen poikaystäväni vanhempien mökille. Mutta kun noita kuvia katsoo niin kyllä talvi on ihana. Saa sytyttää kynttilöitä tunnelman luomiseksi ja käpertyä poikaystävän kainaloon ja nukahtaa siihen lämpimään. 



Ensi kuun alussa musta saattaa tulla virallisesti Avovaimo. Poikaystäväni sain meinaan tänään tietää että ei saa jatkaa nykyisessä työpaikassa enää kuin kuun loppuun. Kumminkin kun asuu kahdessa paikassa niin ei ole varaa maksaa kahteen asuntoo ja sanoin tänään miettineensä jos muuttaisi viraillisesti mun kanssa saman katon alle. Ihanaa <3

Nyt Sairastelemaan peiton alle. HEIPPA rakkaat ihmiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti