sunnuntai 7. lokakuuta 2012

taloyhtiön grillijuhlat

Oon nyt asunut kyseisessä taloyhtiössä nyt 5kk ja tänään tutustuin muutamiin taloyhtiön asukkaisiin taloyhtiön grillijuhlissa pihalla. Ihmiset ainakin vaikuttaa tosi mikavilta täällä ja pystyy puhumaan asioista ihmisten kanssa. Tänään mulla oli vinha mukana hiukan aikaa juhlissa. tossa on muutama kuva
Hän oli niin kauniista koko ajan ja palkinnoks sai myöhemmin grillattuu makkaraa ja paljon rapsutuksia talon lapsilta.

Myöhemmin jopa pikku vinha uskaltautus peloistaan huolimatta lähtemään pikkumiesten matkaan ja leikkimään leluautolla. Oon niin ylpee mun pikkuhoitolaisesta. :)





Naapureiden kanssa tuli paljon juteltua talon eri asioista ja muistakin  jotka nyt puhuttavat näin syksyisenä päivänä. Ruoka oli hyvää vaikkei kaikkee saanukkaa tai kerinny maistamaan. Myöhemmin jopa talon pihalle pystytettiin kauan haavelema ja puhuttu koripalloteline. Jospa noi lapset nyt pysyis pois tuolt parkkipaikalt eikä tarvis pelätä et joku jää auton alle.



Tässä nyt on muutamia kuvia juhlista vielä. Muuten kiitos ja kumarrus kaikille mukana olleille. aivan mahtava päivä. Tämä tyttö lähtee nyt kaupan kautta lenkille ja telkkarin ääreen. Heippa ! :)





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti