sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Back to business

Viikonloppu melkein jo takana ja huomanna paluu koulun penkille loman jälkeen. Lomalla tuli tehtyä vaikka mitä. ulkoiltua, nähtyä kavereita, syötyä hyvää ruokaa. Torstaina käytiin poikaystävän kanssa laivalla josta tein oman postauksen viimeksi. Jo satamaan mentäessä meinattiin molemmat menettää hermot toisiinsa. Mutta hyvin meni koko matka ja yhdessä tultiin kotiin.

Pakko on laittaa muutama laivalta ostetttu vielä tarkempaan näyttöön.


 SeaSide Shopissa oli kaikkea sistuksesta lasten leluihin. Itseni löysin katselemassa kaikkia sisustusjuttuja. Löysin magneetteja jotka tekstien perusteella oli aivan ihania. Ensin en meinannut löytää kuin ruotsin kielisiä mutta viimein löysin nämä ihanuudet. ja tarttui mukaan.

Samaan aikaan löytyi lisää rakkautta. Kuvassa on siis keittiöpyyhe jonka molemmissa päissä lukee sama teksti. Olen siis seurustellut poikaystäväni kanssa 2kk ja tietysti tämä sopi hyvin meille. olemme vieläkin umpirakastuneita.

Tähän ihastuin heti kun vain näin tuon. Olen aina sanonut että haluan elämään vähän bling blingiä. Ja nyt saain sen.

Päätin itselleni että tarvitsen talvea varten vähä vaatetusta kun ei ole pahemmin noita talvivaatteita. Takkia kumminkaan en onnistunut löytämään mutta lämpimät lapaset kylläkim.


Laivalla ihastuin ihan täysin muumeihin. Varsinkin kun näin tuon ihanan muumimukin ja samalla sekunnilla päätin että tuo on mun. Samalla mukaan tarttui uusi muumi DVD. Muumit ovat ihania.

Siinä menikin suurin osa lomasta laiskotellessaan. eilen kävin  sitten ensimmäisen kerran Poikaystävän vanhempia ja pikkuveljeä tapaamassa. Saatiin ruokaa eli kermaperunoita ja possua, joka oli muuten todella hyvää. Koko ilta juteltiin niitä näitä ja istuskeltiin ruokapöydän ääressä. myöhemmin jopa katsottiin telkkaria ja vain  istuskeltiin iltaa.  Ilta sujui todella hyvin ja muutenkin ensitapaaminen meni mielestäni ainakin todella hyin vaikka alkujännitystä olikin mulla. Tietysti jännityksen poisti se kun ensimmäiseksi meijä tuli perheen koira tervehtimään joka tietysti nuolasi naamasta. Jossain kohtaa täytyi kumminkin lähteä sillä oma koira odotti kotona iltalenkille pääsyä. Saatiin kermaperunoita mukaan. En itse kyllä edes tiennyt että anoppi kysyi otetaanko, sillä hän puhui ruotsia poikaystävälleni. ja siiis poikaystäväni perhe on suomenruotsalainen. Mutta enköhän tässä sen verran opi ruotsia että osaan hiukan puihua ja ymmärtää.

kuvasta voi päätellä myös paljon. Ja poikaystäväni asuu siis maaseudulla ja keskellä peltoja. Kaupunkilaisena kun lähin kylään olin vähän että missä asfaltti ja katuvalot. Mutta reissu oli mukava. Ja tottuuhan tuollaiseen seutuun nopeasti kun on rauhallista.
Nyt laiskottelemaan ja siivoamaan. Heippa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti