lauantai 20. heinäkuuta 2013

Särkänniemeen särkänniemeen part 1

Hengissä ollaan. Oon jo alka kesästä sanonu kun Villel alkaa loman toinen jakso niin haluun huvipuistoo ja päätin et me lähetään särkikseen. Keskiviikkona sit mentiin Ruskolle yöks mistä aamulla lähettiin kohti tamperetta. Kello oli aamul vähä enne 8 ku lähettiin ajamaan, käytiin kumminkin koti kautta vähä hakemas toisii vaattei ku oli luvattu tietenkin vettä just sillon ku me lähettiin. matkaan siis meni joku kaks tuntii kun ajettiin koti kautta ja käytiin viel Aurassa tankkaamassa.
No mutta vettä tulikin matkalla mutta kun päästiin perille niin ei satanu ollenkaan ja oltiin kuivia, kahden aikoihin kun oltiin syömässä niin alko kumminkin tulemaan vettä ja oltiin vaan että ihan sama kun ollaan kumminkin menossa tukkijokeen ja koskiseikkailuun niin kastutaan kumminkin ja autossa kumminki on vaihtovaatteet.


















Päivän asu:
Takki: Only
Housut: Vero moda
Toppi: H&M
Kengät: kirppari
 
Tossa on muutama kuva meijän reissusta. Sinne oli tullu uutena koiramäki jossa oli paljon eläimii ja teen siitä erillisen postauksen joko tänään viel  tai sitten vasta meijän Kittilän reissun jälkeen. Jottei täst tulis liian pitkä.
Nyt on pakko mennä laittaa kaikki viimiset asiat enne reissuu kuntoon. Tuun varmaan viikon aikana postailee minkä kerkiän tai miten netti toimii.

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti