torstai 28. helmikuuta 2013

Vapaapäivä

Mulla oli koulusta eilen vapaapäivä mikä tuli ihan tarpeeseen sillä, kun mulla on kolme päivää koulua tällä viikolla ja jokaisena päivänä koe. Sai edes hiukan luettua kokeeseen ja siivottua kotona valoisaan aikaan. Olin siinä toivossa että kerrankin saa nukkua pitkään ja hartaasti, mutta sitten kumminkin heräsin 10 aikaan kun Ville kello soi.

Oli  kyl mukavaa kun kerrankin arkipäivänä ei ollu aamulla kiire ja saatiin Villen kanssa ihan rauhassa löhöillä sohvalla leffan ääressä. Leffa vaan muuttu loppuu kohden ihan kitsoks ja oudoks. Kyseessä oli siis Musta noita. jotenkin kyllä leffa oli hyvä alku kohdista.


Ville lähti puol 2 aikoihin töihin ja me lähettiin verkun kanssa mamman luo ja vitin siivouspuuhiin. Vintti oli niin pölynen ja likainen ettei siellä voinut montaa minuuttia olla kerrallaan. Kaikki kankaat oli pääasiassa homeessa ja ne lentää kevään aikana roskikseen. 

Kotiin takaisin päästyäni aloin siivoomaan ja pesemään pyykkiä, mutta jostain kumman syystä rojahdin sänkyyn koneen kanssa ja facebook auki. Eli se siitä siivoomisesta ja kokeeseen lukemisesta. Myöhemmin illalla kävin hakemassa shortsit kesäksi jotka ostin facebookin kirppispalstalta.





Kyseessä oli siis tälläiset. Tänään haen toiset melkein samanlaiset.

Tää oli vaan tällänen nopee pikapostaus. Ja nyt meen tekee tuotetiedon kokeen.

Mokka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti