lauantai 9. maaliskuuta 2013

Niska & bryssel

Eilen olin Juurikasvu.org foorumin miitissä. Alotettiin Niskan salakapakassa joka sijaitsee jokirannassa ja siellä on todistetusti turun parhaat pizzat. Kannattaa kokeilla, suosittelen. Muutaman pizzan ja lonkeron oli aika tilata laskut ja lähteä  kohti brysseliä.

huono kuvan laatu mut kahdelle lonkerolle ja pizzalle tuli hintaa 23€
Ei me ihan ulkomaille saakka lähdetty vaan, Bryssel on siis turkulaonen yökerho. Viinaa, skumppaa, lonkero, naurua ja karaokea. Luultiiensi et ollaan ainoat laulajat, mut sit alko tulee melkee eläkeläisii iskelmän laulajii..




Tytöt vähä innostus ku paikka oli melkee tyhjä, mua ei oikee saanu laulamaan ku melkee just ennen ku lähettiin, laulettin marin ja even kans mikä boogie? tai mä lauloin ja tytöt tuli kertosäkesee mukaan ku ei ne osannu, mut hauskaa ainakin oli. Viina virtasi pitkin iltaa ja hauskaa pidettiin ilman miehiä. Mutta kyllähän yks keski ikäne mies yritti saada meit tassimaan hitait ku jotku laulo.





Mari ja eve vähä innostus jammaamaa ku joku laulo hyvän kappaleen ja me naurettiin hannan kans vieres ku toiset joraa ihan täysil.


Aamul oli oloki sen mukanen et oli ollu jossain.Yöllä olin kumminkin selvinnyt bussilla kotiin.Mutta hauskaa ainakin oli ja joskus täytyy ottaa uusiksi isommalla porukalla. Ja iso kiitos kaikille mukana olleille :) <3

Nyt suihkuu ja sit appivanhemille syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti