keskiviikko 7. marraskuuta 2012

reissaamista

Tänääm käytiin luokan kanssa Laitilassa wirvoitusjuomatehtaassa. Reissu oli ihan mukava muuten mutta aika väärin, että omilla autoilla piti lähteä. onneks se kuitenkin hoitui kimppakyytien avulla. Itse kumminkin lähdin yksin kaverin lainaautolla. koska en halunnut istua täyteen lastattuen autojen kyytiin. Meno matkalla mä ajoin ensimmäisenä kun kukaan ei tiennyt missä tehdas sijaitsee ja mulla oli ainut navigaattori, joka kumminkin ohjasin vanhojen karttojen vuoksi väärin.


itsellä oli siis alla kyseinen kuvan auto, alla tietysti nastat eikä kesärenkaat niinkuin kuvassa

Reissu oli ihan ihmeellinen kun koulusta lähdettiin 9 aikaa aamulla ja koulussa piti olla takaisin 13.00 niin että matkalla oli käyty syömässä. Se oli ihan turhaan kun koulussa istuin sen tunnin. Tai no itse en istinut kuin vartin kun poikaystävä soitti että on jättänyt avaimet sisälle ja pakkohan mun oli lähtee koulusta toiselle avaamaan ovet, että pääsi ajoissa töihin.

Viikonloppuna lähdetään pikareissulle Jyväskylään. Hakemaan mulle uusi hauvavauva. Tänään sain jopa meijän uuden lipastonkin koottua, vähän se on varmaan väärin koottu kun laatikot ei oikein suostu menemään kiinni tai aukenemaan. laitan lipastosta myöhemmin kuvia. Huomenna koulus pitäis kirjottaa raportti tän päiväsest. siis parempi mennä unten maille palaveeraamaan nukkumatin kanssa.

Öitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti