sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä

Isänpäivä on tänään , mutta oman isän kanssa kumminkin juhlitaan vasta ensi viikonloppuna kun meen vahtimaan pikkusiskoa. Tänään tarttis sitten koluta kaikki suvun pappat läpi. onneks kumminkin aamun saan maata sängyn pohjalla kun Ville pelaa taas vaihteeksi.

Muutenkin tää viikko on mennyt hirveen nopeesti. Yksi hujaus niin oli jo perjantai. Tänään oli tarkoitus lähteä hakemaan perheenlisäystä Jyväskylästä, mutta aikaisemmin  päivää vaihdettiin ja Meilen illalla oltaisiin oltu kumminkin lähdössä. no mutta onneks kaikki menee hyvin ja homma joko siirretään huomiseen tai työnantajani menee yksin hakemaan tänään koiran.
Huomenna ei onneks tarvi mennä kouluun ollenkaan. ja muutenkin kun on tasoitusviikko niin ihan turhaa mennä 90min takia kouluun kun matkoihinkin menee enemmän aikaa, mutta pakko kun haluan selvitä kauppiksesta niin ettei tulisi yhtään luvatonta kolmen vuoden aikana ja kun tähän saakka on ollut niin.

Eilen verkku sai uudet syksyiset karvattomat tassut. Ne on niin ihanat ja ei tuo kuraa ulkoa sisälle. Varsinkin tälläisel ilman ku vettä tulee ku esterin perseestä konsanaan. Mutta nyt mä meen syömään sipsii ja kattomaan poliiseja.


 HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ kaikille iseille <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti