sunnuntai 4. marraskuuta 2012

kuulumisia ja asua

Se on marraskuu ja lunta ei oo... Me saatin koulussakin vuoden ensimmäiset kokeet takasin. Tavoitteena oli päästä läpi ja läpihän se meni pisteillä 16/19. Keskiviikko olis tarkoitus lähtee luokan kanssa laitilaan ja laitilan wirvoitusjuoma tehtaalle yritysvierailul. Kukaan ei haluis lähteä kun omilla autoilla joudutaan lähtee, mutta pakko se on et pääsee siitä kurssista läpi.

Mutta kumminkin viikko koulussa meni nopeesti et unohti, että kohta perjantai. koko viikkona en oikein oo jaksanu opiskella ja päivät on menny netissä surfatessa ja toisten blogeja lukemalla. Mikä ihaninta perjantaina pääsin 5kk odotuksen jälkeen saunaan. Ai oli ihanaa <3 olisin voinut istuu vaikka kuinka pitkään siellä, mutta atoopikkona alko iho olemaan toista mieltä. Perjantai oli muutenkin työntäyteinen kun lähin aamulla 7.00 kouluu ja pääsin kotiin 21.30

Syynä oli että käytiin poikaystävän kanssa katsomassa uusin bond leffa joka oli aika yllättävä bondiksi. no mutta lontoo kuume iski aika kovasti. Eilen käytiin syömässa taas mun äidin luona ja tänään lähdettiin ikeaan ostamaan uuutta lipastoa. No mut sielt tuli taas ostettua paljon muutakin.

uusia haarukoita ja veitsiä ja tietysti vihreenä

uudet tabletit meijän kamalalle ruokapöydälle

parit uudet pussilakanat kun vanhat on nii kuluneet
 mukaan lähti myös muutama kappele uusia beigen värisiä lautasia,musta kolmen laatikon lipasto ja lack hylly valkoisena. lipastosta kuvia myöhemmin kun se on saatu kasattua. 



siinä on viel muutama kuva mun asuista viikolta. Mutta nyt ruuan laittoon ja leffa pyörimään.. Kuullaan taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti