tiistai 25. kesäkuuta 2013

Uimaan uimaan pulikoimaan

Otsikko varmaan kertoo jo kaiken. Lähettiin siis ,verkun, vertin, heidin, oton ja juhon kanssa uimaan. Mittari näytti yli 30 astet lämmint. toivottiin että verkku menee kans uimaa ja niinhän se menikin. Sillä oli niin paljon helpompi olla kun ei ollu kuuma. No mut ihanan virkistyksen sai ku kävi pienellä uimareissulla meressä. Oltiin siis porukalla uittamon rannalla.
Paljon tuli taas
 otettua kuvia jotka on julkaisukelvottomia, mut tuli paljon sellasiiki mitkä voi julkaista. Ja täs nyt on muutama kuva mitkä on omast mielest julkasu kelposiii. Mutta pääasia että saatiin meijän verkku uimaan, siis koira joka pelkää vettä ja vaikka varmaan omasta mielestä kuolisi enemmin kun menisi veteen.





 Hän ottaa rennosti uinnin jälkee :)







Meijän vauva ui :)










Yritän tulla huomen illalla postaamaan meijän juhannuksest ekan postauksen kun lähetään Heidin ja Oton kans torstaina Somerniemel ja ollaan siel loppu viikko niin loppuviikosta  ei postauksia tuu muutakun sen mitä saan tehtyä meijän reissusta. Nyt meen pakkamaan torstaita varten. Kuullaan tai yritetään kuulla huomenna lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti