torstai 3. tammikuuta 2013

uusi vuosi, uudet kujeet

uuden vuoden aatto alkoi mahtavissa merkeissä. Käytiin Villen kanssa ostamassa uusi 32 tuumainen telkkari (mun 21,5 tuumanen oli kuulemma villen mielest aivan liian pieni) gigantista. Syötiin hyvää ruokaa, juotiin alkoholittomia ja katsottiin leffoja, Myöhemmin ammuttiin raketteja, jotka muute oli ihan älyttömän hienoja siihen nähden että ne oli halpoja.
Vuosi ei sitten vaihtunutkaan niin hyvissä merkeissä kun vettä satoi kaatamalla ja kaatusin jään päälle ja murskasin polveni. No mutta sain kumminkin uuden vuoden pusun  :)
Uuden vuoden päivä meni sitten sohvalla makoilessa ja polvea parannellessa. Oli muuten mukavaa kun kaikki tuotiin suoraan eteen pyynnöstä ja sai vaan olla. kunnes tuli kotiin paluun aika. Oli muuten aika tuskasta yrittää kiivetä autoon tai kävellä. No mutta kotiin selviydyttiin ja hengissä ollaan.

Olen hankkinut salikortinkin jo yli vuos sitten mutta en vain ole jaksanut/saanut aikaseksi käydä kunnolla sallila ni päätin että kun polvi on kunnossa niin yritän käydä mahdollisimman paljon salilla tai lenkillä. Käytiin eilen skanssissa vähä shoppailees alennusmyynneissä ja taaas huomas ettei mua kannata sinne päästää.. Taas tuli ostettua uus laukku ja paita.
no mut nyt iltapalan jälkeen nukkumaan ja huomen viiminen lomapäivä käytetään koulutehtävien tekoon.

Hyvää yötä kaikki! kuullaan taas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti