torstai 13. joulukuuta 2012

kuulumisia

Tää viikko on mennyt ihan sika nopeasti ja huomenna on jo perjantai :) Töitä on tehty ja laatuaikaa vietetty pikkusiskon kanssa leffan merkeissä. Eilinen oli taas oikein katastrofipäivä ja ehkä sen vuoksi että ol 12.12.12

leffaeväitä oli pakko saada tietysti mahdollisimman paljon ja juotavaa ettei suu vaan pääse kuivumaan. Käytiin siis iidan kanssa kattomassa Nightmare - painajainen merellä. Leffa oli paljon paskempi mitä osasin edes odottaa ja k12 oli aika matala ikäraja kun iidakin säikkyi vähän väliä ja lopulta ei ollut kuulemma uskaltanut mennä nukkumaan. Muutenkin tää vikko on leffan täyteinen kun mennään lauantaina Villen kanssa kattomaan se uusi hobitti leffa kylläkin vaan 2D mut kuitenkin.

Muutenkin kun en oo kirjoittanut niin oon ollu töissä ja kun on päässy töistä on vaan yksinkertaisesti nukahtanut, vaikka nukunkin välillä yli 10h yöunet. Oon miettinyt et mahdankohan nukkuu liikaa kun oon aina niin väsynyt. No mut tänään oli yllättävän rakas päivä kun toimitusjohtaja antoi mulle tehtäväks purkaa Mersu Vito pakettiauton perätilan leffoista ja lajitella ne toimiviin ja rikkinäisiin. No ryhdyin tuumasta toimeen. Kun näin Viton takaluukun meinasin pyörtyä.

ja syy löytyy täst. Se auto oli pakattu ihan päin  helvettiä ja ehjät ja rikkinäiset oli aivan sekaisin takakontissa.

 aamulla ilmakin näytti tältä ni oli kiva lähtee kävelee töihin. Ei oikein ollut inpiraatiota.

mut nyt nukkumaan.. kuullaan VIIMEISTÄÄN sunnuntaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti